Tarvitsetko autollesi varaosaa ja/tai sen asentajaa?

Meiltä kysytään silloin tällöin, voiko näitä edullisia varaosia ostaa ilman yritystä. Voit kyllä, mutta se on tehtävä jonkin jälleenmyyjämme tai yhteistyökumpanimme kautta. Budjettiosa on siis tukkukauppa.

Mutta ei hätää, teimme sinulle kätevän kartan, josta löydät helposti varaosamyyjän ja/tai asentajan. Etsi kartasta lähin tekijä ja ota yhteyttä.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jos leipätyösi liittyy varaosien myyntiin ja/tai asennukseen, lähetä yhteystietosi ja lisäämme sinut kartalle yhteistyökumppaniemme joukkoon: myynti@budjettiosa.fi

  • Varaosamyyjä
  • Varaosamyyjä ja asentaja

Kysy puuttuvaa osaa tai pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit tiedustella ylivarastoisännältämme muun muassa mitä tahansa henkilöautoon tai pakettiautoon kiinnitettävää uutta tai vähän käytettyä varaosaa. Älä käytä kuulakärkikynää, kiitos.

Ota yhteyttä

Toni Susilahti / Budjettiosa Oy

Toni Susilahti
Tukkumyynti

Puhelin: 0400 913 437
toni.susilahti@budjettiosa.fi

Budjettiosa Oy
Pitkämäenkatu 15, 20250 Turku
(Varasto & toimisto ei kivijalkaliikettä, sori)

Puhelin: 010 209 0660  

Sähköposti: myynti@budjettiosa.fi

Avoinna joka päivä, ma-la kello 7-21 ja su 9-21

Y-tunnus: 1727939-4

Yrittäjät-logo

Mikä se budjettiosa on?

Budjettiosa Oy on täysin uudenlainen liikeidea, joka tarkoittaa sinulle edullisia osia ja nopeaa toimitusta. Tämä onnistuu erityisesti optimaalisella kulujen hallinnalla ja hyvillä sopimuksilla valmistajien sekä kuljetusliikkeiden kanssa. Manner-Suomeen iso osa tavaroista kulkee rahtivapaasti ja Ahvenanmaallekin myönnämme samat ehdot. (Vi talar också svenska här). Voit soitella meille jopa viikonloppuina aina iltayhdeksään asti – eli silloin kun muita varaosatukkuja ei voisi vähempää kiinnostaa.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!